Yang Empunya

Seorang yang serius, tak kelakar langsung tapi sangat pandai gelak ketawa bila orang buat lawak.

Tak rasa seorang yang lemah lembut macam yang kawan-kawan cakap. Orang lemah lembut memang begitulah sepanjang masa tapi tokei blog ni ada gak time ganasnya contoh time drive keta. Sungguh tak percaya tokei blog ni begitu.

Seorang yang kuat tidur. Pantang baring je confirm terlelap. Kat mana-mana saja boleh tidur dan tak kisah langsung apa-apa faktor yang mengganggu tidur. Tak terpengaruh langsung dengan bunyi bising kalau mata sudah mahu tidur.

Sangat suka membaca – majalah, buku ilmiah, novel, koleksi cerpen, karya sasterawan negara, kalau jumpa apa-apa kertas pun kompem nak baca gak walaupun kecik.

Suka jugak menyanyi tapi tak suka berkaraoke. Walaupun suara tak best tapi takpelah untuk telinga sendirik je.

Sangat-sangat suka drama Nur Kasih, juga suka tengok filem Seniman Bujang Lapok, Transformers dan Syurga Cinta. Drama Korea lakonan Song Seung Heun, Song Hye Kyo. 

Suka lagu yang slow. Tapi tengok keadaan la…kadang-kadang layan gak lagu rancak nih.

Emel : ilhamie_0512@yahoo.com

Facebook : Afzan Ibrahim


6 thoughts on “Yang Empunya

  1. Assalammualaikum

    saya “mengoogle” something jumpa blog anda

    tahnaih dapat baby setelah 6 tahun

    saya nak msk 4 thun kawin belum ade rezeki dpt zuriat :’)

    blog anda bagi saya semangat utk usaha lagi dptkan zuriat
    thanks🙂

  2. ilhamfatihah says:

    Terima kasih, pia.
    Untuk orang-orang yang Allah beri kesabaran macam kita ni, putus asa tak boleh ada dalam hidup kita. Teruskan usaha kerana Allah Maha Mengetahui kemampuan kita. Saya yakin Dia akan memberi cuma Pia dan suami kena terus sabar menanti, berusaha dan tak pernah putus doa.

  3. mashi says:

    kak..saya suka baca blog akk…tulisan akk bgi banyak sumber inspirasi utk saya..saya dah link dgn blog saya..=)..tima kasih kak..doa mendoakan yg terbaik

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s