TIDAK SUKA Filem Aku Bukan Tomboy!!!

Nak meluahkan rasa tidak puas ati yang teramat sangat dengan filem arahan Syamsul Yusof tu. Ish malas nak cerita panjang sebab memang tak suka..tak suka…tak suka. Tak tahu apa moral of the story yang nak dia nak sampaikan. Plot macam tu dah berlambak-lambak ditayangkan. Perilaku macam lelaki, tapi dalam hati ada taman. Diminati oleh 2 lelaki tapi akhirnya tak pilih sesiapapun. Perasaan cinta yang dibawa tu tak natural langsung. Kenapalah orang dok puji melambung cite Syamsul Yusof sedangkan maaf…tiada nilai estetika dalam filemnya. Maaf, kepada peminat anak Datuk Yusof Haslam ni.

One thought on “TIDAK SUKA Filem Aku Bukan Tomboy!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s