Saya Idamkan Ni

Biasa la orang preggy..mesti banyak makanan yang dia teringin nak makan kan? kan? Alhamdulillah…setakat ni apa yang saya teringin nak makan, makanan yang senang nak dapat. Contohnya, kuah kacang yang baru-baru ni my mom dah tolong buatkan. Sebenarnya saya nak masak sendiri tapi memandangkan kebetulan ummi ngan abah datang sini, my mom la yang tolong buat. Buat sarapan pagi Sabtu lepas. Puas ati dapat makan hehehe…Pehtu rasa nak makan langsat. Dapat makan sikit, kita ok la tu. Lagi apa yek? Yang saya perasan, sekarang saya sangat suka makan cheesy wedges KFC. Tiap-tiap bulan saya akan singgah KFC kat tepi highway Sungai Besi tu, beli chessy wedges tu. Nyam, nyam dapnyaaa….

Terbaru saya ngidam nak  makan ni….

Warna-warni tu la yang membangkitkan selera

Emm…dah tanya mamaawisy (sebab dia ni pakar bab makanan nih) nak beli kat mana. Aritu dia dah offer nak tolong belikan kat area rumah dia tapi yela..15 bijik sebesar duit 50 sen tu, harganya RM30.00. Berpikir sekejap nak beli ke idok. Hehehe…tak pe la kan, kalau saya cita kat my adeng ni mesti dia suruh beli je. Bab makan tak payah nak berkira-kira, tu memang ayat dia…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s