Aduyai…

Tengah panas kepala…keja kena buat urgent tapi orang yang berautoriti sign surat semua tak ada. Tak sukanya buat keja pending camni. Target nak setelkan awal dah terbengkalai.

Hilang terus mood nak bekerja kahkahkah…tak tahan dengan tekanan betol yek? Bukannya apa..selalu macam tu. Kita ni plan cantik dah nak setelkan keja ikut timing yang dah ditetapkan. Selalu je ada halangan yang menyerabutkan perut kuikuikui….sabar ya ibu mengandung! Awak tu tu tengah dalam pembawakan. Jangan dilayan sangat rasa camtu. Baik pegi buat keja lain dulu. Nanti dah sampai masa, sambung balik keja tadik. Okey tak kalau camtu?

Alaaa…kalau nak tido boleh tak? Buat call pun, asyik engage je. Tension! Fuhfuhfuh…hembus nafas yang tak puas hati tu. Atau tengok tonton.com.my, layan cita Gemilang okey gak. Biar la orang kata makan gaji buta. Hmmmmmm……

 

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s