My Princess..My New Favourite

Dah lama jugak la yang saya tak menekuni drama Korea. Kalau tengok pun, tengok macam tu je. Member ngan adik saya dok share cita..banyak cita Korea best sekarang ni macam My Slave Hunter, Iris, The Fugitive Plan B tapi semua saya tak layan. Sebab hero yang saya suka takde walaupun diaorang cakap jalan citenya best.

Tapi, cita terbaru ni tak sanggup saya lepaskan sebab my favourite hero is back!! Kawan saya la dok cite, drama akan on air Januari 2011. Saya ingat dah boleh lah tengok KBS World tapi xde lagi. So apa lagi layan online le..hahaha suka,suka.

Cite dia romantik komedi. Bila saya tengok sorang-sorang kat rumah thru komputer saya boleh tergelak-gelak dan boleh tahan mata tengok sampai kul 12 tengah malam. Kalau esoknya tak keja confirm saya layan sampai pagi. Tapi, cite tu baru 6 episod. Nak tunggu lagu 10 episod. Rasanya jalan citenya boleh jangka. Mula-mula hero ngan heroin gaduh-gaduh lama-lama nanti tanpa disedari diorang jatuh cinta. Saya nak layan jugak citeni  sebab saya nak tengok hero saya sepuas-puasnya hehehe…

My Song Seung Hun in Autumn in My Heart


Tengok?! Hensem kan?

 

Yang ni saya tak tengok sangat sebab banyak sangat konflik

Terbaru…encemnya..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s