Saya Rasa Macam Nak…

Sejak bila saya mula berblog? Oooo bulan 12 2008. Owh dah setahun lebih rupanya. Memang agak lambat berbanding kawan-kawan yang dah terkedepan. Banyak benda yang saya pikir sebelum nak wujudkan blog ni. Saya memang suka menulis diari. Masa saya sekolah dulu tiap-tiap tahun saya ada diari. Kalau tak diari betul pun, saya jadikan buku tulis saya sebagai diari. Siap balut dengan pembalut pink lagi. Sayangnya..saya dah tak tau ke mana perginya diari tu. Dah kena bakar or dah makan dek anai-anai.

Lately, saya sangat rajin blog walking. Best tengok blog orang lain. Dan kebanyakannya guna blogspot. Saya pernah la try nak komen kat blog-blog diaorang tapi selalu fail. Kecewa! Kan antara salah satu kaedah untuk naikkan traffic blog adalah beri komen kat blog orang lain. Dan saya pun pernah try buat blog guna blogspot. Dah ada tapi banyak aplikasi yang saya tak pandai nak guna. Huhu.. Tengok blogspot dari wordpress ni tapi saya senang dengan wordpress sebab adminnya tersusun. Tapi bergantung la kepada pandangan masing-masing, kan?

Jadi? Apa yang harus saya buat sekarang ni? Aduh….sudah blur gitu…

3 thoughts on “Saya Rasa Macam Nak…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s