Rasa Yang Lain

Dulu..aku selalu fikir. Bestnya tengok orang perempuan yang bawak kereta. Rasa macam kagum kat diaorang. Tapi, bila aku sendiri dah mula bawak kereta semua tanggapan aku dah berubah. Tak adalah best sangat pun. Bagi orang yang malas dan gopoh macam aku ni, memang rasa menyusahkan. Kena tengok cermin kanan, kiri, depan. Adusss..lecehnya.

Dah bertahun-tahun aku jadi penumpang saja. Relaks saja sebelah pemandu atau seat belakang. Ini, semua benda aku kena fikir. Haru la aku ni. Dulu bukan main sibuk nak bawak kereta. Sekarang merungut macam ni pulak. Huhuhuhu.

Walau apapun, aku kena tabahkan hati jugak. Bulan ni, my adeng pergi kursus 2 minggu kat Penang. Dah ada 2 kereta, takkan aku nak naik kenderaan awam disebabkab rasa takut, gementar dan malas aku tu? Kereta autolah, Suhafzan. Orang lain buat boleh buat, takkan kau tak boleh? Orang lain yang lebih kecil mampu bawak kereta besar, inikan pulak kau yang badan besar. Takkan tak mampu bawak kereta comel tu?

PeroduaKelisaSEPacks

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s