Episod 2

Today is my adeng’s birthday. Hehehe. Aku tak beli hadiah pun untuk dia. Tak tau nak beli apa. Semalam tengok-tengok t-shirt, ada yang berkenan..jenama Emme Zena. Warna hijau lagi. Hehehe. Tapi teringin nak hadiahkan dia minyak wangi. Huhuhu…poket saja yang tak mengizinkan. Berbelah bahagi lagi sebenarnya nak beri hadiah ke tak. Birthday aku aritu dia tak wish pun, apatah lagi hadiah. Cuma dia ada beli cenderahati yang agak mahal waktu dia pergi Sabah dulu. Dia pun ada mention tentang birthday aku. Huhuhu. Tak sampai hati tak belikan hadiah sebab tiap-tiap tahun memang tak pernah miss bagi dia hadiah.

Agak-agak boleh tak ajak kawan aku teman belikan hadiah? Hehehe. Tengoklah nanti macamana. Kerja? Aku nak buat apa hari ni ya?

Balloon

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s